Why does the sun outshine the other stars?, a. The sun is the brightest star., b. The sun is bigger than the other stars., c. The sun is nearest the Earth than the other stars., d. The sun has a higher temperature than the other stars., 3. Which of the following stars is the coolest?, a. blue, b. red, c. white, d. yellow, 4. Why do stars twinkle? , a. because of their magnitude, b. because of their color and temperature, c. because of the atmosphere gases and dust, “d. because of the Earths rotation”, 5. Which of the following stars is second nearest to the Earth? , a. Betelgeuse, b. Proxima Centauri, c. Rigel, d. Vega, 6. Which of the following is called the North Star, a. Betelgeuse, b. Proxima Centauri, c. Polaris, d. Rigel, 7. What term indicates the brightness of stars? , 1 point, a. Fahrenheit, b. Intensity, c. Magnitude, d. Sigal, 8. Which of the following is a supergiant star? *, a. Betelgeuse, b. Omicron center, c. Pulsar, d. Sun, 9. Which star color is the hottest? *, 1 point, a. blue, b. orange, c. red, d. yellow, 10. Which refers to a group of stars that forms patterns in the sky? , a. asteroid belt, b. black hole, c. constellation, d. galaxy



Why does the sun outshine the other stars?


a. The sun is the brightest star.
b. The sun is bigger than the other stars.
c. The sun is nearest the Earth than the other stars.
d. The sun has a higher temperature than the other stars.
3. Which of the following stars is the coolest?
a. blue
b. red
c. white
d. yellow
4. Why do stars twinkle?
a. because of their magnitude
b. because of their color and temperature
c. because of the atmosphere gases and dust
d. because of the Earths rotation
5. Which of the following stars is second nearest to the Earth?
a. Betelgeuse
b. Proxima Centauri
c. Rigel
d. Vega
6. Which of the following is called the North Star
a. Betelgeuse
b. Proxima Centauri
c. Polaris
d. Rigel
7. What term indicates the brightness of stars?
1 point
a. Fahrenheit
b. Intensity
c. Magnitude
d. Sigal
8. Which of the following is a supergiant star? *
a. Betelgeuse
b. Omicron center
c. Pulsar
d. Sun
9. Which star color is the hottest? *
1 point
a. blue
b. orange
c. red
d. yellow
10. Which refers to a group of stars that forms patterns in the sky?
a. asteroid belt
b. black hole
c. constellation
d. galaxy

Answer:

2.C

3.A

4.B

4. C

5.B

6.C

7.B

8.A

9.A

10.C

sana makatulong

pa brainliest

btw bat walang 1


Leave a Reply

Your email address will not be published.