What I Know, PRE-TEST, Direction: Choose the best answer from the given choices. Write your answers in, your activity notebook., 1. It is a twist, pull or tear of a muscle or tendon – a cord of tissue connecting, muscle to bone. It is an acute, non-contact injury that results from, overstretching or over-contraction., A. Concussion B. Dislocation C. Fracture, D. Strain, 2. It is a stretch or tear of a ligament, the band of connective tissues that joins, the end of one bone with another, A. Concussion B. Dislocation C. Fracture, D. Sprain, 3. When two bones that come together to form a joint become separated., A. Concussion B. Dislocation C. Fracture, D. Sprain, 4. A break in the bone that can occur from after a quick, one-time injury to the, bone or from repeated stress to the bone over time,, A. Concussion B. Dislocation C. Fracture, D. Sprain, 5. It is a life-threatening injury because they disrupt the normal function of the, brain., A. Concussion B. Dislocation C. Fracture, D. Sprain, 6. Which of the following is NOT classified as chronic injuries?, A, Bursitis B. Osteoarthritis C. Sprain D. Stress Fracture, 7. Which of the following is classified as acute injuries?, A. Bursitis B. Osteoarthritis, C. Sprain, D. Strain, 8. It refers to damaged tissues or organs which occur when it encounters, trauma or physical force that is greater than what it can resist or absorb., A. Acute Injuries, C. Concussion, B. Chronic injuries, D. Injuries, 9. In the acronym PRICED, what does P stand for?, A. Perform, B. Place, C. Precise, D. Protection, 10. In the acronym HARM, what does H stand for?, A. Hands, B. Heat, C. Help, D. Hot, NOT FOR SALE, W PROPERTY



What I Know


PRE-TEST
Direction: Choose the best answer from the given choices. Write your answers in
your activity notebook.
1. It is a twist, pull or tear of a muscle or tendon – a cord of tissue connecting
muscle to bone. It is an acute, non-contact injury that results from
overstretching or over-contraction.
A. Concussion B. Dislocation C. Fracture
D. Strain
2. It is a stretch or tear of a ligament, the band of connective tissues that joins
the end of one bone with another
A. Concussion B. Dislocation C. Fracture
D. Sprain
3. When two bones that come together to form a joint become separated.
A. Concussion B. Dislocation C. Fracture
D. Sprain
4. A break in the bone that can occur from after a quick, one-time injury to the
bone or from repeated stress to the bone over time,
A. Concussion B. Dislocation C. Fracture
D. Sprain
5. It is a life-threatening injury because they disrupt the normal function of the
brain.
A. Concussion B. Dislocation C. Fracture
D. Sprain
6. Which of the following is NOT classified as chronic injuries?
A, Bursitis B. Osteoarthritis C. Sprain D. Stress Fracture
7. Which of the following is classified as acute injuries?
A. Bursitis B. Osteoarthritis
C. Sprain
D. Strain
8. It refers to damaged tissues or organs which occur when it encounters
trauma or physical force that is greater than what it can resist or absorb.
A. Acute Injuries
C. Concussion
B. Chronic injuries
D. Injuries
9. In the acronym PRICED, what does P stand for?
A. Perform
B. Place
C. Precise
D. Protection
10. In the acronym HARM, what does H stand for?
A. Hands
B. Heat
C. Help
D. Hot
NOT FOR SALE
W PROPERTY​

Answer:

1.D

2.D

3.B

4.C

5.C

6.B

7.D

8.D

9.C

10.B

thanks me later ☺️


Leave a Reply

Your email address will not be published.