Posttest, Read the questions below and write your answer on a sheet of paper., 1. Which materials are good conductors of heat?, A. feather B. aluminum, C. plastic D. wood, 2. Which of the following materials is an electrical conductor?, A. silver B. silver-colored plastic, C. corn D. rubber, 3. Which among the following materials is useful in cooking food?, A. metal fork B. plastic glass C. ceramic pot D. aluminum casserole, 4. Which of the following does not belong to the group?, A. brass B. alloy C. iron, D. gold neon, 5. Materials that blocks an electric current from flowing are called _________, A. insulators B. convectors, C. conductors D. radiators, 6. You can protect yourself from the harmful effects of conductors by using _______., A. conductors B. insulators, C. convectors D. radiators, 7. Which of the following produces heat?, A. looking at fire , “B. rubbing ones palms together”, C. pointing at someone , “D. opening ones mouth”, 8. Which of the following effects illustrate when a person suffers from severe electric burn?, A. Increase in volume, C. Increase in temperature, B. Electric shock, D. Magnetics effects, 9. An object that does not allow electricity to pass through is called __________, A. insulator, C. static electricity, B. electromagnet, D. conductor, 10. Why is a severe electric shock dangerous?, A. It can cause burns., B. It can stop the heart from breathing, C. It can interfere with breathing, D. All of the above



Posttest


Read the questions below and write your answer on a sheet of paper.

1. Which materials are good conductors of heat?

A. feather B. aluminum
C. plastic D. wood

2. Which of the following materials is an electrical conductor?

A. silver B. silver-colored plastic
C. corn D. rubber

3. Which among the following materials is useful in cooking food?

A. metal fork B. plastic glass C. ceramic pot D. aluminum casserole

4. Which of the following does not belong to the group?
A. brass B. alloy C. iron
D. gold neon

5. Materials that blocks an electric current from flowing are called _________
A. insulators B. convectors
C. conductors D. radiators

6. You can protect yourself from the harmful effects of conductors by using _______.

A. conductors B. insulators
C. convectors D. radiators

7. Which of the following produces heat?

A. looking at fire
B. rubbing ones palms together
C. pointing at someone
D. opening ones mouth

8. Which of the following effects illustrate when a person suffers from severe electric burn?

A. Increase in volume
C. Increase in temperature
B. Electric shock
D. Magnetics effects

9. An object that does not allow electricity to pass through is called __________

A. insulator
C. static electricity
B. electromagnet
D. conductor

10. Why is a severe electric shock dangerous?

A. It can cause burns.
B. It can stop the heart from breathing
C. It can interfere with breathing
D. All of the above​

Answer:

1. C

2. B

3. D

4. B

5. A

6. D

7. B

8. C

9. C

10. D

Explanation:

Yan po


Leave a Reply

Your email address will not be published.