28. Any symbol representing one fixed value that does not change is called, B. constant, C. variable, D. expression, A. equation, 29. What do you call to the letters or symbols that represents a number?, A. equation, B. constant, c. variable, D. expression, “30. Which represents Ericas age 5 years from now.”, A. y + 5 B. 5+ y C. y – 8 D. X + 9, Erica is y years old now., “_31. Which represents Ericas age 2 years ago.”, A. y+2, B. y – 2, C. y* 2, D. y – 2, 32. What is the distance travelled? 7 hours at 65 km/h, A. 58 km, B.72 km, C. 400 km, D. 455 km, 33. What is the average speed?, A. 8 m/s, B. 10 m/s, 800 meters in 80 seconds, C. 16 m/s, D. 25 m/s, 34. Find the distance travelled., A. 25 km, B. 45 km, 0.5 hours in 50 km/h, C. 55 km, D. 250 km, 35. What is the distance travelled? 2 hours at 30 km/h, A. 15 km, B. 28 km, C. 32 km, D. 60 km, 36. A car travels 360 kilometers in 4 hours. What is the average speed of the car?, A. 90 kph B. 356 kph, C. 364 kph, D. 400 kph, 37. A car travelling at an average speed of 100 kilometers per hour made the trip to a certain town, in 7 hours. What is the total distance traveled by the car?, A. 400 km, B. 500 km, C. 600 km, D. 700 km, 38. A bus traveled with a constant speed of 80 kilometers per hour. How long would it take to travel, 320 kilometers?, A. 4 hours, B. 5 hours, C. 6 hours D. 7 hours, 39. A train travels 675 kilometers in 2.5 hours. What was its speed?, A. 260.1 km/hr, B. 270.1 km/hr C. 280.1 km/hr, D. 290.1 km/hr, 40. Beth drove her car and travelled 385 kilometers in 3 hours. What was her average speed?, A. 90 km/hr, B. 100 km/hr, C. 110 km/hr, D. 120 km/hr



28. Any symbol representing one fixed value that does not change is called


B. constant
C. variable
D. expression
A. equation
29. What do you call to the letters or symbols that represents a number?
A. equation
B. constant
c. variable
D. expression
30. Which represents Ericas age 5 years from now.
A. y + 5 B. 5+ y C. y – 8 D. X + 9
Erica is y years old now.
_31. Which represents Ericas age 2 years ago.
A. y+2
B. y – 2
C. y* 2
D. y – 2
32. What is the distance travelled? 7 hours at 65 km/h
A. 58 km
B.72 km
C. 400 km
D. 455 km
33. What is the average speed?
A. 8 m/s
B. 10 m/s
800 meters in 80 seconds
C. 16 m/s
D. 25 m/s
34. Find the distance travelled.
A. 25 km
B. 45 km
0.5 hours in 50 km/h
C. 55 km
D. 250 km
35. What is the distance travelled? 2 hours at 30 km/h
A. 15 km
B. 28 km
C. 32 km
D. 60 km
36. A car travels 360 kilometers in 4 hours. What is the average speed of the car?
A. 90 kph B. 356 kph
C. 364 kph
D. 400 kph
37. A car travelling at an average speed of 100 kilometers per hour made the trip to a certain town
in 7 hours. What is the total distance traveled by the car?
A. 400 km
B. 500 km
C. 600 km
D. 700 km
38. A bus traveled with a constant speed of 80 kilometers per hour. How long would it take to travel
320 kilometers?
A. 4 hours
B. 5 hours
C. 6 hours D. 7 hours
39. A train travels 675 kilometers in 2.5 hours. What was its speed?
A. 260.1 km/hr
B. 270.1 km/hr C. 280.1 km/hr
D. 290.1 km/hr
40. Beth drove her car and travelled 385 kilometers in 3 hours. What was her average speed?
A. 90 km/hr
B. 100 km/hr
C. 110 km/hr
D. 120 km/hr​

Answer:

28. C

29. A

30. B

31. D

32. B

33. A

34. D

35. C

36. C

37. B

38. A

39. D

40. C


Leave a Reply

Your email address will not be published.