1. It is called as a change in the form of a quantity, a unit, or an expression without a change, in the value., A. Conversion, C. Estimation, B. Computation, D, Calculation, 2. Any fixed quantity, amount, distance, etc. used as standard is called, A Unit of Conversion, C. Unit of Measurement, B. Unit of Estimation, D. Unit of Computation, 3. Calculation is defined as:, A. Ascertain by estimating, B. Ascertain by computing, C. Ascertain by visualizing, D. Ascertain by converting, 4. What do you call to the system of measurement based on meter and gram?, A. Algebraic system, C. Metric system, B. English system, D. Mathematical system, 5. If you convert 1 inch to centimeters, multiply 1 inch by:, A. 30.48, B. 2.54, C. 25.4, D. 28.3, 6. The equivalent of 1 metric to kilogram is, A. 500 kgs, B. 1000 kgs C. 1500 kgs D. 2,000 kgs, 7. If there are 3.281 feet in 1 meter, how many feet are there in 5 meters?, A. 16.405, B. 16.054, C. 16.504, D. 16.540, 8. Two feet is equivalent to how many inches?, A 12 inches, B. 24 inches, C. 36 inches, D. 48 Inches, 9. 30% of 100g is, A. 10 g, B. 20 g, C.30 g, D.40 g, 10. How many tons of required lime if the desired pH is 6.7, actual Average pH reading of, the pond soil is 5.3, neutralizing value of lime (NVL) for quicklime is 1.73, and the area to, be applied with is 1.5 hectare?, A. 60.69 tons , B. 606.9 tons , C. 0.6069 tons , D. 6.069ton



1. It is called as a change in the form of a quantity, a unit, or an expression without a change


in the value.
A. Conversion
C. Estimation
B. Computation
D, Calculation
2. Any fixed quantity, amount, distance, etc. used as standard is called
A Unit of Conversion
C. Unit of Measurement
B. Unit of Estimation
D. Unit of Computation
3. Calculation is defined as:
A. Ascertain by estimating
B. Ascertain by computing
C. Ascertain by visualizing
D. Ascertain by converting
4. What do you call to the system of measurement based on meter and gram?
A. Algebraic system
C. Metric system
B. English system
D. Mathematical system
5. If you convert 1 inch to centimeters, multiply 1 inch by:
A. 30.48
B. 2.54
C. 25.4
D. 28.3
6. The equivalent of 1 metric to kilogram is
A. 500 kgs
B. 1000 kgs C. 1500 kgs D. 2,000 kgs
7. If there are 3.281 feet in 1 meter, how many feet are there in 5 meters?
A. 16.405
B. 16.054
C. 16.504
D. 16.540
8. Two feet is equivalent to how many inches?
A 12 inches
B. 24 inches
C. 36 inches
D. 48 Inches
9. 30% of 100g is
A. 10 g
B. 20 g
C.30 g
D.40 g
10. How many tons of required lime if the desired pH is 6.7, actual Average pH reading of
the pond soil is 5.3, neutralizing value of lime (NVL) for quicklime is 1.73, and the area to
be applied with is 1.5 hectare?
A. 60.69 tons
B. 606.9 tons
C. 0.6069 tons
D. 6.069ton​

Answer:

1.A

2.C

3.B

4.C

5.A

6.D

7.B

8.B

9.D

10.C


Leave a Reply

Your email address will not be published.